NPO 3 pakt uit met Ed Sheeran

NPO 3 pakt uit met Ed Sheeran

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vrijdagavond staat zanger Ed Sheeran centraal op NPO 3. De zanger is niet meer weg te denken uit de hitlijsten. In het begin van 2017 kwam Ed met twee nieuwe singles. Dat waren de hits Shape Of You en Castle On The Hill. Vooral Shape Of You is niet meer weg te denken op de radiostations. Wekenlang stond de zanger bovenaan de Single top 100.

De zangers is vrijdagavond te gast in het nieuwe seizoen van College Tour. De uitzending zou oorspronkelijk op 2 april pas te zien zijn. Maar deze aflevering zal vrijdagavond al te zien zijn. Dat is precies in de week van zijn optreden in het Ziggo Dome. Op dinsdag 4 april sprak College Tour de Britse zanger exclusief net voor zijn uitverkochte optreden in het Ziggo Dome.

Ook is College Tour op NPO 3 te zien in plaats van NPO 2. College Tour past daarmee precies in de programmering van NPO 3. Direct na College Tour is namelijk een registratie te zien van een concert van Ed. Ed Sheeran: Jumpers for goalpost-live from Wembley is rond 22.10 uur te zien. Hiermee zet NPO 3 de Britse zanger voor een groot deel centraal. Vanaf 21.20 uur zitten de fans van Ed goed bij NPO 3.

De aflevering met CNN-boegbeeld Christiane Amanpour wordt verplaats naar 21 april. Deze afleveringen werden omgewisseld. Die aflevering zal wel te zien zijn op NPO 2. De derde aflevering in de nieuwe reeks van College Tour is met Nobelprijswinnaar Ben Feringa. Die aflevering is te zien op donderdag 28 april. Daarna zullen er nog drie afleveringen gaan volgen.

De gasten voor de laatste drie afleveringen worden op een later moment bekend gemaakt. Het interviewprogramma zal weer gepresenteerd worden door Twan Huys. De kijkcijfers op NPO 3 waren zo goed, dat College Tour mocht verhuizen naar NPO 2. Hier is Twan ook een bekend gezicht. Zo presenteert Twan namelijk ook het nieuwsprogramma Nieuwsuur.

College Tour met Ed Sheeran is vrijdagavond om 21.20 uur te zien op NPO 3.
Ed Sheeran: Jumpers for goalpost-live from Wembley is vrijdagavond om 22.10 uur te zien op NPO 3.

Bekijk College Tour terug via TVblik.