Princess Leia komt toch voor in ''Star Wars: Episode IX''

Princess Leia komt toch voor in ''Star Wars: Episode IX''

Geschreven door Pieter Jongsma

Terwijl Todd Fisher, broer van Carrie Fisher, sprak met The New York Times heeft hij bevestigd dat de actrice zal voorkomen in ‘‘Star Wars: Episode IX’’.

The Times artikel zegt het volgende: ‘‘Na maanden van speculeren over de toekomst van Carrie Fisher’s Princess Leia in de science-fiction saga, heeft Todd bekendgemaakt dat de bazen van Disney Princess Leia willen terugbrengen voor Episode IX.’’

''Ook zei hij samen met Carrie's dochter, Billie Lourd, dat ze de studio de rechten hebben gegeven om recente beeldmateriaal te laten gebruiken voor de finale.'' Ook werd er gezegd dat CGI niet gebruikt zou worden om Leia te maken en dat je Princess Leia niet uit de finale kan laten van Star Wars, omdat ze zo'n belangrijk deel van Star Wars is.

''Star Wars: The Last Jedi'' is het volgende deel in de franchise en de cast van de film bestaat uit Daisy Ridley, Mark Hamill, John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Carrie Fisher, Peter Mayhew, Anthony Daniels, Jimmy Vee, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Gwendoline Christie, Lupita Nyong'o, Laura Dern, Kelly Marie Tran en Benicio del Toro. De film is geschreven en geregisseerd door Rian Johnson. De film zal uitkomen in Nederland op 13 december 2017.