Bewakingsbeelden rond liquidatie Martin Kok in Opsporing Verzocht

Bewakingsbeelden rond liquidatie Martin Kok in Opsporing Verzocht

Geschreven door Pieter Jongsma

Opsporing Verzocht besteedt morgenavond aandacht aan de moord op Martin Kok, die bekend werd door zijn misdaad website. Kok werd door een schutter van dichtbij om het leven gebracht toen hij net in zijn auto was gestapt. Morgenavond toont Opsporing Verzocht bewakingsbeelden van de schutter bij de sexclub en van de gebeurtenissen rond Kok eerder die 8e december.

Onder andere door zijn open manier van publiceren maakte Martin Kok de afgelopen jaren veel vijanden. Een Team Grootschalige Opsporing is al maanden bezig om in kaart te brengen wie er achter deze aanslag kan zitten. Door het openbaar maken van de bewakingsbeelden hopen de rechercheurs op tips over de identiteit van de schutter en op informatie van getuigen.

Daarnaast aandacht voor de moord op de 82-jarige mevrouw Rini Ansems in Maastricht. Haar lichaam werd donderdag 26 januari in haar huis aan de Sluizerbank gevonden. Het lichaam van de 44-jarige Eddie Overmulder, medewerker van een kringloopwinkel in Haarlem, werd vrijdag 16 september gevonden bij een sloot in Den Helder. Om er alles aan te doen om deze zaak op te lossen is er nu een beloning van 15.000 euro voor de gouden tip.

Opsporing Verzocht, dinsdagavond 11 april om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1
Bekijk Opsporing Verzocht op TVblik.nl/opsporing-verzocht

Foto: AVROTROS/Michel Schnater