De Jongens tegen de Meisjes gaat weer van start

De Jongens tegen de Meisjes gaat weer van start

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De eeuwenoude strijd tussen de mannen en vrouwen staat weer op punt van beginnen. Vanaf vanavond zijn Tijl Beckand en Chantal Janzen terug met een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. In het succesvolle spelprogramma staan de verschillen tussen mannen en vrouwen weer centraal. In iedere aflevering strijden Tijl en Chantal dan ook tegen elkaar.

Maar dat doen zij niet alleen. In iedere aflevering krijgen zowel Tijl als Chantal hulp van ieder drie Bekende Nederlanders (BN-ers). In het zesde seizoen speelt Tijl onder andere met Dave Roelvink, Lange Frans, Buddy Vedder en Brownie Dutch. Chantal krijgt hulp van Daphne Deckers, Maan, Sofie van den Enk en Natasja Froger. Wie er als winnaar uit de strijd komt, is aan het einde van het spelprogramma duidelijk. 

Er zullen ook nieuwe spellen gespeeld gaan worden. Een nieuw spel is bijvoorbeeld 'Twee in één'. Hierin moeten Tijl en Chantal samen met één teamgenoot in een speciaal pak. Hierdoor vormen zij dan één lichaam. In dit pak moeten ze verschillende typische mannen- of vrouwen dingen uitbeelden voor de overige twee teamleden.

Een ander nieuw spelonderdeel heeft als titel 'Met handen en voeten' gekregen. In dit spelonderdeel krijgen de teams grote schuimrubberen handen en voeten aan die voorzien zijn van letters. De teamcaptain van het andere team stelt open vragen. Het antwoord bestaat uit vier letters, die de teamleden samen moeten bedenken. Hiermee zijn de bekende 'dobbelstenen' verleden tijd.

Hoeveel weten de mannen over de vrouwen en hoeveel weten de vrouwen over de mannen. Vanaf 29 april zal dit weer duidelijk worden. Dan is de strijd weer te zien op de zaterdagavond van RTL 4. Het winnende team zorgt ervoor dat het hele publiek naar huis gaat met waardebonnen.

De Jongens tegen de Meisjes is vanaf vanavond weer iedere zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk De Jongens tegen de Meisjes terug via TVblik.