RTL7 strikt Maxim Hartman en Filemon voor Tour Du Jour

RTL7 strikt Maxim Hartman en Filemon voor Tour Du Jour

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Maxim Hartman en Filemon Wesselink gaan aan de slag als verslaggevers voor de wielertalkshow Tour Du Jour. Na een jaar afwezigheid keert Tour Du Jour terug bij RTL7. De uitzendingen komen dit jaar iedere avond vanuit Breda en de presentatie ligt wederom in handen van Wilfred Genee.

Genee krijgt in Tour Du Jour dagelijks assistentie van zijn vaste tafelgenoot Michael Boogerd. Daarnaast schuiven Maarten Tjallingii, Erik Dijkstra en de Belgische schrijver Dimitri Verhulst afwisselend aan als tafelgenoot en is er iedere dag ruimte voor een interessante wisselende gast.

Vanuit de haven van Breda praat Wilfred met zijn gasten en de verslaggevers in Frankrijk over de koersdag. Aan wielerliefhebbers Maxim Hartman en Filemon Wesselink de eer om voor Tour Du Jour de Tour de France op de voet te volgen en iedere dag verslag te doen van de gekte rondom de Ronde van Frankrijk.

RTL7 heeft dit jaar gekozen voor Breda als dagelijkse livelocatie. Op een steenworp afstand van het Kasteel van Breda neemt het team van de tv-zender zijn intrek onder de overkapping van de voormalige Visafslag, waar tegenwoordig Restaurant Binnen huist. In 2015 kwam Tour Du Jour vanaf wisselende locaties.

Tour Du Jour is vanaf vrijdag 30 juni iedere dag, ook op rustdagen, om 20:00 uur te zien op RTL7.

Bekijk Tour Du Jour op TVblik.nl/rtl-tour-du-jour

Foto: RTL