Nicolette van Dam is 'Milf' 2013

Nicolette van Dam is 'Milf' 2013

Geschreven door Pieter Jongsma

Zojuist heeft 538 DJ Ruud de Wild in zijn show Ruuddewild.nl de winnares van de prestigieuze ‘Ruuddewild.nl MILF-verkiezing 2013’ bekendgemaakt. Dit jaar is Nicolette van Dam bekroond met de officiële titel ‘MILF 2013’ – lekkerste moeder van het land. Ruud belde haar in de uitzending om dit fantastische nieuws te vertellen. Nicolette: “Dit is fantastisch. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Hier doe je het voor. Dit is zo’n bekroning op wie ik ben en wat ik doe. Bedankt, wat een compliment!

 

Aanstaande zondag is het Moederdag en dat was voor DJ Ruud de Wild weer reden genoeg om op zoek te gaan naar de lekkerste ‘MILF’ onder de BN’ers. Via de site Ruuddewild.nl stemden de luisteraars massaal en binnen één week zijn er ruim 32.000 stemmen binnengekomen. Het was een nek aan nek race, met als hoogste binnenkomer Koningin Maxima. De top drie:

 

1.         Nicolette van Dam

2.         Chantal Janzen

3.         Koningin Maxima

 

Ook genomineerd waren: Doutzen Kroes, Sandra van Nieuwland, Quinty Trustfull, Froukje de Both, Sylvie van der Vaart, Anouk en Fajah Lourens.

 

De ‘MILF verkiezing’ is inmiddels vijf jaar een waar begrip onder de schoonheidswedstrijden. In 2009 won Chantal Janzen, in 2010 Fajah Lourens, in 2011 Doutzen Kroes en vorig jaar verkoos Nederland voor de tweede keer Chantal Janzen tot meest sexy moeder van 2012.

 

Meer info: www.ruuddewild.nl

 

Ruuddewild.nl van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 19.00 uur op 538.