NPO3 met nieuw interview programma Zomaar een gast

NPO3 met nieuw interview programma Zomaar een gast

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

NPO 3 komt deze zomer met een nieuw programma waarin bekende gastpresentatoren onbekende gasten gaan interviewen. Dat heeft omroep NTR zojuist laten weten.

Het programma dat iedere doordeweekse avond te zien bij de NTR gaat verschillenden festivals rond waar het onbekende mensen gaat interviewen. Imanuelle Grives, Tex de Wit, Ryanne van Dorst, Evi Hansen, Frank van der Lende en Özcan Akyol gaan verschillende gesprekken met mensen aan, de interviewers weten niet wie hun gast is en de gesprekken zijn volstrekt spontaan.

Zomaar een gast is een bewerking van het succesvolle theaterprogramma Zomaargasten van Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn, waarmee zij al een paar jaar langs de Nederlandse festivals touren. Kocken en Nederkoorn zijn als 'founding fathers' van het programma de gastheren en gidsen voor de gastinterviewer van de dag. Zij selecteren de gasten en stellen deze aan de gastinterviewers voor.

In Zomaar een gast draait het allemaal om de verhalen van volstrekt onbekende mensen. Daar kan van alles tussen zitten. In de festivalversie was bijvoorbeeld al eens een gepensioneerde stratenmaker te gast, maar ook een ex-hooligan een vrouw die voor het eerst in 18 jaar openlijk durfde te spreken over haar kunsthand!

Zomaar een gast wordt vanaf maandag 3 juli t/m woensdag 2 augustus elke werkdag uitgezonden.

Bekijk Zomaar een gast op TVblik.nl/zomaar-een-gast

Foto: Geerte Verduijn