Dagelijkse reisavonturen in 3 op Reis Midweek

Dagelijkse reisavonturen in 3 op Reis Midweek

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Presentatoren Maurice Lede, Emma Wortelboer, Lex Uiting, Valerio Zeno en Eva Koreman gaan deze zomer in het programma 3 op Reis Midweer naar alle uithoeken van de wereld. In het programma zijn afwisselend beelden te zien van bestaande reisprogramma's uit binnen- en buitenland.

Iedere werkdag brengt 3 op Reis Midweek een mix van de lekkerste bestaande reisprogramma's uit binnen- en buitenland gecombineerd met nieuwe zomerse avonturen van één van deze vijf presentatoren.

In de eerste week bezoekt Maurice Lede de stad San Francisco, waar hij op zoek gaat naar de roots van de Summer of Love: San Francisco.Deze zomer is het vijftig jaar geleden dat in San Francisco honderdduizenden jongeren zich daar verzamelden om het verzet tegen de gevestigde orde te vieren. Emma Wortelboer gaat in week 2 'Back to Nature' in de Schotse hooglanden.

Lex Uiting reist de derde week naar São Paolo om mee te feesten tijdens de grootste Gay Pride ter wereld. Tenslotte laat Valerio Zeno zien hoe hij in Londen het thema 'Love in the City' invult en bezoekt Eva Koreman (in de laatste week) de mooiste stranden in het Spaanse Tarifa.

3 op Reis Midweek is vanaf maandag 3 juli, iedere werkdag, 5 weken lang te zien om 20.00 uur bij BNN op NPO 3.

Bekijk 3 op Reis Midweek op TVblik.nl/3-op-reis-midweek

Foto: BNN