Tijd voor MAX gaat weer op toer

Tijd voor MAX gaat weer op toer

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Na het succes van vorig jaar gaat het Omroep MAX-programma Tijd voor Max opnieuw op tournee. Vanaf 4 september reist het programma met Sybrand Niesen en Martine van Os een maand kriskras door het land.

In vier weken doet het programma vier locaties aan. Zo is het te gast in Middelburg, Blokzijl, Den Bosch en Scheveningen. Vorig jaar begon Tijd voor MAX voor het eerst met de rondreis door Nederland. Toen vertoefden Martine en Sybrand in Noordwijk, Apeldoorn, Koudum en Maastricht. In de buitenlucht ontvingen ze bekende gasten als Tjitske Reidinga en Huub Stapel.

MAX-directeur Jan Slagter: "Na het succes van vorig jaar zijn we er volgens mij weer in geslaagd om vier prachtige locaties in het land te vinden. Het rondreizen met Tijd voor MAX op toer past goed bij MAX, omdat we graag onze kijkers en achterban opzoeken, óók buiten de Randstad."

In de eerste week, van 4 tot en met 8 september, heeft de tafel van Tijd voor MAX zeezicht! Sybrand en Martine nodigen diverse gasten uit op de Boulevard van Scheveningen voor gesprekken en optredens in een na zomerse sfeer.

Tijd voor Max vanaf 4 september 17.10 uur op NPO 1

Bekijk Tijd voor Max op TVblik.nl/tijd-voor-max

Foto: Omroep MAX/ Hans Vink