SLAM! MixMarathon voor het tweede jaar in de Ziggo Dome

SLAM! MixMarathon voor het tweede jaar in de Ziggo Dome

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Er komt een tweede editie van de SLAM! MixMarathon in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dat heeft SLAM! zojuist laten weten. Het event dat afgelopen jaar ook plaatst vond tijdens het Amsterdam Dance Event keert terug voor een tweede editie.  Op vrijdag 20 oktober 2017 zullen dj's en muziekstijlen elkaar in een hoog tempo afwisselen.

In 2015 startte SLAM! met het concept SLAM! MixMarathon op de radio. Het radiostation viert sindsdien elke vrijdag de pre-party van je weekend met 24 uur lang non-stop dj-sets. 

Tijdens het Amsterdam Dance Event is de SLAM! MixMarathon zelfs drie dagen lang te horen op SLAM!, met als grote finale het feest in de Ziggo Dome. In 2016 was de eerste editie in de grootste concerthal van Amsterdam uitverkocht.

Anton van Lieshout, Station Director SLAM!: "De populariteit van de SLAM! MixMarathon iedere vrijdag op de radio vraagt om een uniek event waar luisteraars een-op-een in contact kunnen staan met de grootste nationale en internationale dj's. Na het succes van vorig jaar zal de SLAM! MixMarathon in de Ziggo Dome ook dit jaar weer een avond vol energie en gezellige chaos worden."

De line-up en overige informatie maakt het radiostation binnenkort bekend.

Foto: SLAM!