Spike investeert in live televisie

Spike investeert in live televisie

Geschreven door Daniël Schalk

Televisiezender Spike investeert in live televisie. Zondag 29 oktober staan Remy Bonjasky en Melvin Manhoef, twee van de grootste Nederlandse sportlegendes, voor het eerst in jaren tegenover elkaar en Spike doet live verslag van het evenement, dat plaatsvindt in Topsportcentrum Almere.

Remy Bonjasky maakt tijdens de wedstrijd zijn officiële comeback in het kickboksen, terwijl Melvin Manhoef afscheid neemt van het kickboksen. Met ‘Spike presents: WFL - The Final 16’ halen WFL en tv-zender Spike het fenomeen ‘The Final 16’, bekend van het K1-tijdperk, terug naar Nederland.

Het evenement is een grote stap voor Spike. “Als Viacom Benelux kijken we continu naar de mogelijkheden om entertainment zo dicht mogelijk naar onze fans te brengen. Via het TV scherm, digitale kanalen en ook via live evenementen”, zegt Maurice Hols, General Manager van Viacom Benelux.

Hols vervolgt: “Fans consumeren meer entertainment dan ooit tevoren en er gaat niets boven het versterkende effect van een live evenement waar je de sfeer van dichtbij kan voelen en proeven. De Spike presents WFL-evenementen geven de Nederlandse fans echt een bijzondere ervaring.”

‘Spike presents: WFL - The Final 16’ is zondag 29 oktober te zien op Spike.

Foto: Spike