'RTL Boulevard vanaf september met weekendeditie'

'RTL Boulevard vanaf september met weekendeditie'

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL Boulevard komt vanaf zaterdag 9 september met de eerste weekendeditie van het showbizzprogramma. RTL Boulevard is dan zeven dagen per week te zien op RTL4. Net als de dagelijkse editie begint RTL Boulevard ook in het weekend om 18.35 uur.

Eerder maakte RTL al bekend hard te werken aan een weekendeditie van het programma. De ambitie om voortaan 7 dagen per week live uit te zenden, komt onder ander doordat we veel gebruik maken van Netflix, YouTube en Videoland.

Programmadirecteur Erland Galjaard liet eind mei weten: "We merken dat de nieuwe vorm van ‘RTL Boulevard’ heel goed aanslaat in de doelgroep. Na de zomer starten we dan ook met ‘RTL Boulevard’ op zaterdag en zondag, zodat we zeven dagen in de week bovenop de actualiteit zitten”

RTL legt ook komende zomer meer de focus op live televisie. Zo is RTL Late Night omgedoopt tot RTL Summer Night en al vanaf 21.30 uur te zien en heeft RTL Boulevard een late editie.

Naast dat RTL Boulevard komt met een weekendeditie werd eerder ook bekend dat er wordt gekeken naar een editie van RTL Late Night in het weekend.

Lees ook:
RTL stopt met Carlo's tv café

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard

Foto: RTL