Lifestylemerk RUMAG sluit RTL Late Night dagelijks af

Lifestylemerk RUMAG sluit RTL Late Night dagelijks af

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL Late Night heeft in lifestylemerk RUMAG haar eigen LuckyTV gevonden. RUMAG plaatst al jaren iedere dag quotes op social media en sluit nu ook iedere uitzending van RTL Late Night af. De eerste bijdrage van de makers van RUMAG ging over het veelbesproken filmpje van Ruud Gullit.

Het is niet de eerste keer dat RTL Late Night met een eigen LuckyTV komt. Zo werd de talkshow in het najaar van 2014 iedere dag afgesloten met de nachtgroet van Lange Frans. Vanaf februari 2015 was enkele weken de cartoon Toos & Henk van Paul Kusters te zien in het RTL4-programma.

LuckyTV is sinds maandag ook weer terug op televisie. In het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door is LuckyTV iedere maandag, dinsdag en donderdag te zien. Voorheen sloot LuckyTV iedere uitzending af, maar vorig seizoen kwam daar verandering in toen maker Sander van de Pavert het theater in ging.

Sander van de Pavert gaat dit najaar ook weer het theater in. Na 24 uitverkochte shows in Den Haag gaat de maker van LuckyTV nu het hele land door voor tien nieuwe shows van Lucky Live. Op dinsdag 24 oktober 2017 trapt de tv-maker het vervolg van zijn show af in Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Bekijk hieronder de allereerste bijdrage van RUMAG in RTL Late Night:

Foto: Facebook RUMAG