'Sheila Carter' keert terug in de BATB

'Sheila Carter' keert terug in de BATB

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De Amerikaanse actrice Kimberlin Brown keert terug in The Bold and the Beautiful. Kimberlin is beter bekend als haar personage Sheila Carter. In de Amerikaanse soapserie was Sheila alles behalve geliefd. Zij wist het leven van voor de familie Forrester tot een hel te maken. Zo had zij jarenlang een relatie met Eric (John McCook).

Deze relatie was niet van lange duur. Eric kwam er al snel achter hoe Sheila in elkaar zat. Dit heeft Sheila nooit kunnen vergeten. Dus keerde zij altijd weer terug in de familie Forrester een bezoekje te brengen. Zo ook op een moment wanneer Sheila Eric onder schot hield. Haar toenmalige plan mislukte, dus moest ze iets anders zien te proberen. 

Net op dat moment kwam Taylor  (Hunter Tylo) binnen. Ook zij werd onder schot gehouden door Sheila. Samen probeerden Eric en Taylor er voor te zorgen dat de situatie niet uit de hand zou lopen. Maar toen Brooke (Katherine Kelly Long) de kamer binnen kwam lopen, ging het gruwelijk mis, Sheila voelde zich bedreigd en wilde Brooke neerschieten.

Dat mislukte gelukkig, dus konden Eric en Taylor ingrijpen. Na een flinke worsteling schoot Sheila eerst Taylor neer. Daarna bleef Eric in gevecht met Sheila. Brooke kon dit niet toezien en greep ook in. Maar ook Brooke werd neergeschoten. Dus bleef Eric alleen met Sheila over. Na een worsteling lukte het Eric om het wapen af te pakken. Toch waren de gevolgen van de schietpartij niet te overzien.

Brooke raakte gewond aan haar schouder. Maar Taylor raakte zwaargewond. Zij werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Helaas hadden de artsen slecht nieuws voor haar. In het bijzijn van haar grote liefde Ridge (toen gespeeld door Ronn Moss) stierf Taylor in het ziekenhuis. Door deze hele tragedie kwamen Ridge en Brooke weer nader tot elkaar.

Jaren later ontstond er grote ophef. Niemand minder dan Taylor was helemaal niet overleden, ze bleek nog te leven. Dat bracht een grote shock in de Amerikaanse soap. Iedereen dacht dat Sheila verantwoordelijk was voor de dood van Taylor. Maar achteraf was Taylor helemaal niet overleden. Ze bleek te zijn ontvoerd door een vroegere liefde die haar in het buitenland liet herstellen.

Na een jarenlange afwezigheid keert Sheila terug in The Bold and the Beautiful. Hoe de inwoners op haar 'comeback' zullen reageren is nog niet bekend. Wel staat het vast dat ze een langere tijd te zien zal blijven. Vooral Eric zal weer met haar te maken hebben. Zal het verleden van Sheila haar achtervolgen of krijgt ze een (zoveelste) nieuwe kans? Dat zal in de toekomst snel duidelijk worden.

The Bold and the Beautiful is iedere werdag om 18.05 uur te zien bij RTL 8.

Bekijk hieronder één van de meest dramatische scenes tussen Sheila, Eric, Brooke en Taylor terug:

https://www.youtube.com/watch?v=MSuXpcwrreU

Foto: Tamara de Kruijff