Opnames nieuw seizoen Familie Kruys in volle gang

Opnames nieuw seizoen Familie Kruys in volle gang

Geschreven door Sebastiaan Boers

Actrice Elise Schaap plaatste maandagochtend een opvallende foto op haar Instagram. Op de foto was een script te zien van de RTL 4 serie De Familie Kruys. In deze serie van Linda de Mol speelt Elise een belangrijke rol. Zij is namelijk te zien als Ruxandra. Ruxandera is de stiefmoeder van Linda's personage Bette. Bette is weer een stylist van de bekende Nederlanders.

De Familie Kruys was altijd op de zondag avond van RTL 4 te zien. Daar keken vaak meer dan één miljoen mensen naar. Na drie seizoenen leek het erop als De Familie Kruys even op vakantie kon. Maar dat blijkt nu toch even anders. Ruim 150 mensen hebben al een reactie achtergelaten op de Instagram post van Elise. De Familie Kruys en vooral Ruxandera zijn inmens populair. 

Elise kan met gemak een typetje neerzetten. Dat heeft zij meerdere malen bewezen in onder andere Koefnoen. Maar ook in de TV Kantine wist Elise indruk te maken. Zo kroop de actrice in de huid van Sylvie Meis. Elise leek als twee druppels water op Sylvie. Niet alleen Sylvie kon zij met gemak imiteren. Ook de rol van Chantal Janzen deed Elise zonder enige moeite.

Hoe de rol van Ruandra zich verder ontwikkelt in De Familie Kruys is nog niet duidelijk. In het derde seizoen was zij hoogzwanger. Haar relatie met Bette's vader Thomas liep een behoorlijke deuk op. Bette ging zelfs op zoek naar Ruxandra samen met haar broer Kirk. Samen wisten zij er voor te zorgen dat Ruxandra en Thomas weer bij elkaar kwamen.

Wanneer De Familie Kruys weer te zien is bij RTL 4 is nog niet bekend gemaakt.

Foto: RTL