Lenny Kravitz in juni naar Amsterdam

Lenny Kravitz in juni naar Amsterdam

Geschreven door Pieter Jongsma

Superster Lenny Kravitz komt op zondag 24 juni voor een concert naar Amsterdam. Het concert is onderdeel van zijn zomertournee Raise Vibration Tour, dat heeft hij vandaag aangekondigd. De kaartverkoop voor dit concert in de Ziggo Dome start op donderdag 25 januari om 10.00 uur.

Lenny Kravitz wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande hedendaagse rockmuzikanten die in de loop van zijn 20-jarige muzikale carrière genre, stijl, ras en klasse heeft overtroffen.

Geïnspireerd door soul, rock en funk invloeden uit de jaren 60 en 70, heeft de schrijver, producer en multi-instrumentalist maar liefst 4 opeenvolgende Grammy Awards gewonnen en tevens een record gevestigd voor de meeste overwinningen in de Grammy categorie ‘Best Male Rock Vocal Performance’.

Kravitz heeft veel samengewerkt met grote artiesten als Guns N’ Roses, Mick Jagger, Madonna en Michael Jackson en talloze hits op zijn naam staan, onder andere ‘Let Love Rule’, ‘Are You Gonna Go My Way’, ‘Always On The Run’, ‘American Woman’ en nog veel meer.

Foto: Wikimedia Commons