SBS6 met eerste live mobile gameshow LUCKY13

SBS6 met eerste live mobile gameshow LUCKY13

Geschreven door Pieter Jongsma

SBS6 lanceert aankomende zomer LUCKY13, de eerste live mobile game show. Iedereen kan elke dag en elke ronde mee doen en geld winnen. Of je nu staat te wachten op de trein, door de supermarkt loopt of thuis op de bank zit: iedereen kan altijd meespelen en geld winnen. In de app speelt iedereen tegen elkaar.

In LUCKY13 moeten de deelnemers 13 vragen beantwoorden via de app. Het ultieme doel? Een zogeheten LUCKY13 scoren door alle 13 vragen juist te beantwoorden. Met een LUCKY13 ben je winnaar en deel je het prijzengeld samen met alle andere winnaars. Hoe minder winnaars met LUCKY13, hoe hoger het prijzengeld! En het geld wordt direct na de show uitgekeerd, ongeacht het bedrag.

Bij LUCKY13 draait alles om brede algemene kennis. De vragen zijn dan ook geen gokvragen, maar vragen waarop je het antwoord moet kunnen weten. Per vraag worden er altijd twee antwoordmogelijkheden in beeld gebracht. De vragen worden geselecteerd uit één van de vele LUCKY13 categorieën: van film en sport tot entertainment en taal. Met twee spellen binnen een half uur is deze dagelijkse game namelijk de snelste quiz van Nederland. Ben jij slim én snel? Dan maak je direct kans op een geldprijs!

LUCKY13 vanaf de zomer bij SBS6.