Bioscoophit Huisdiergeheimen krijgt een vervolg

Bioscoophit Huisdiergeheimen krijgt een vervolg

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De animatiefilm, Huisdiergeheimen, krijgt een tweede deel. Dit nieuws maakte bioscoopketen Pathe op Goede Vrijdag bekend. In Huisdiergeheimen staan de huisdieren centraal. De animatiefilm is ook bekend onder de Engelse naam, The Secret Life Of Pets. In de zomer van 2016 verscheen het eerste deel. Het werd een groot succes en dus kon een tweede deel niet uitblijven.

In Huisdiergeheimen draait alles om hond Max. Hij heeft het allemaal goed voor elkaar, een goed huis, een goede bazin, aan niets ontbreekt het Max. Maar dan komt zijn bazin ineens thuis met een huisgenoot, Duke. In het begin moet Max niets hebben van zijn huisgenoot. Hij bedenkt een plan om van Duke af te komen. Helaas voor Max loopt dit plan niet helemaal zoals gehoopt. 

Zowel Max en Duke komen in groot gevaar. Gelukkig krijgen ze hulp van een lief konijn Snowball. Deze schattige witte konijn heeft een dubbele agenda. Hij is niet zo lief en schattig als hij eruit ziet. Zijn baasjes hebben hem gedumpt en nu zint hij op wraak. Max en Duke zijn op het verkeerde moment op de verkeerde plek. Zij geven aan dat ze Snowball willen helpen, maar eigenlijk willen zij graag naar huis.

Het thuisfront maakt zich ondertussen grote zorgen. Onder leiding van Gidget, het vriendinnetje van Max, gaan de vrienden van Max op zoek naar hem. Zo trommelt Gidget onder andere Chloe, Mel, Buddy, Tiberius en Pops op. Samen willen zij Max en Duke zien te vinden. Het gevolg is een hilarisch avontuur vol met actie, humor en natuurlijk romantiek.

Tijdens het slot van deze animatiefilm ontfermt een meisje zich om Snowball. Maar blijft dat ook goed gaan? Is Snowball echt een lief konijn geworden? Of zal hij in het tweede deel alsnog met een wraakplan komen? Huisdiergeheimen gaf een uniek inkijkje in het leven van onze huisdieren. Want wat doen onze huisdieren allemaal wanneer wij, de baasjes, niet thuis zijn?

Bij een (animatie)film hoort ook muziek. In het begin van Huisdiergeheimen is een nummer van Taylor Swift te horen. Haar nummer, Welcome To New York, is in het begin te horen. Hiermee lijkt het nummer van de Amerikaanse zangeres één van de titelsongs te zijn geworden. Of de zangeres ook voor het tweede deel een nummer gaat zingen is nog niet bekend.

Beluister hieronder het nummer Welcome To New York van Taylor Swift:

https://www.youtube.com/watch?v=hJSOF_vUR8w

Het tweede deel van Huisdiergeheimen is volgend jaar zomer te zien in de bioscopen. 

Foto: Pathe