Yolanthe Sneijder-Cabau presenteert nieuw seizoen Temptation Island

Yolanthe Sneijder-Cabau presenteert nieuw seizoen Temptation Island

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Yolanthe Sneijder Cabau is de nieuwe presentatrice van Temptation Island. Dat maakte de presentatrice maandagavond bekend in RTL Boulevard. Samen met YouTuber Kaj Gorgels, presenteert ze vanaf 7 juni het nieuwe seizoen, dat exclusief te zien is bij Videoland. In het nieuwe seizoen van Temptation Island gaan vier Nederlandse koppels op reis naar een prachtig land op hun relatie te testen.

Vorige week werd bekend dat Gorgels De Beste Verleiders eveneens te zien bij Videoland gaat presenteren. In het programma gaat een vrijgezel op date en krijgt daarbij hulp van een verleider uit Temptation Island. Ook heeft het stel Fabrizio en Pommeline hun eigen show waarin te tattos gaan ontwerpen voor verliefde stelletjes.

‘Temptation Island’ is de afgelopen maanden dé nationale guilty pleasure gebleken. Per aflevering kijken gemiddeld 710.000 mensen bij RTL 5. De herhaling op zender scoort nog eens gemiddeld 131.000 kijkers. Daarbij worden de afleveringen gemiddeld 1.000.000 keer online gestreamd.

Sauvé: “Los van de mooie aantallen televisiekijkers is het online bereik van dit programma enorm. Bij Videoland kunnen mensen 'Temptation' op alle denkbare schermen bekijken en op de momenten die hen uitkomen. Dat doen ze massaal en daarom geloven wij dat de kijker toe is aan de volgende stap, een exclusief spraakmakend seizoen van ‘Temptation Island'. Bij Videoland zijn we er klaar voor om ze te ontvangen.”

Temptation Island is vanaf 7 juni exclusief te zien bij Videoland.

Foto: RTL