Duurste GTST zomer-cliffhanger op komst

Duurste GTST zomer-cliffhanger op komst

Geschreven door Sebastiaan Boers

Nog ruim zes weken en dan is het zover. Op vrijdag 6 juli is de spannende zomer-cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Het wordt de duurste zomer-cliffhanger ooit. Dit nieuws maakten soapacteurs Everon Jackson Hooi en Max Willems bekend op Facebook via een livechat.

Wat er precies gaat gebeuren is nog niet bekend. Maar het belooft wel een hele spannende zomer-cliffhanger te gaan worden. Momenteel lijkt de moord op Jan Maes in een stroomversnelling te zitten. Het lijkt erop alsof de echte dader binnenkort bekend gaat worden. De dochter van Sjors (Melissa Drost), Lana (Faye Bezemer) was namelijk getuige van de gebeurtenissen in de haven. 

Of dit ook een rol gaat spelen tijdens de zomer-cliffhanger is niet helemaal duidelijk. Tijdens de eerste winter-cliffhanger, in januari, werd Jan Maes vermoord. Een lange tijd heeft Anton (Joep Sertons) voor deze moord vast gezeten. Later bekende Zoë (Anouk Maas) dat zij de echte dader was. Maar is dat ook wel zo? Heeft Zoë de moord ook echt gepleegd?

Voor Aysen (Dilan Yurdakul) staat het vast. Haar vriendin Zoë is onschuldig. Er is dus nog iemand op de boot geweest, maar wie? Wie heeft de fatale trap uitgedeeld? Alleen Lana lijkt het antwoord op deze vraag te hebben. Gaat zij de waarheid dan ook eindelijk een keer vertellen? Zal dit tijdens de zomer-cliffhanger gaan gebeuren? De spanningen gaan hoe dan ook toenemen.

Tijdens de zomer-cliffhanger van 2017 liepen de spanningen ook enorm op. Toen was een groot deel van Meerdijk gevangen in Boks, waar brand uitbrak. Daarnaast werden Rik (Ferri Somogyi) en Bing ontvoerd door een oude kennis van Rik uit de gevangenis. Tijdens de brand in Boks is één personage overleden. Maxime (Marjolein Keuning) heeft de brand niet overleefd.

De zomer-cliffhanger van GTST is vrijdag 6 juli te zien om 20.00 uur bij RTL 4.