Domien Verschuuren maakt overstap naar Qmusic

Domien Verschuuren maakt overstap naar Qmusic

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Domien Verschuuren maakt de overstap van NPO 3FM naar Qmusic. Verschuuren zal bij Qmusic de middagshow voor zijn rekening nemen. Wanneer Domien precies start, wordt later bekend. Sinds november 2016 presenteerde Domien bij 3FM de ochtendshow. Hiermee volgde hij Giel Beelen op.

Domien is 3FM erg dankbaar, maar heeft veel zin om met frisse energie bij Qmusic aan de slag te gaan. “Voor mij is dit het moment om een nieuwe stap te maken en ik ben er trots op die met Qmusic te zetten. Een programma in de middagspits is al lange tijd mijn wens”, aldus de dj.

Radiozender Qmusic is erg blij. “Met Domien halen we een van de grootste radiotalenten van Nederland in huis. Domien is al van jongs af aan met radio bezig en staat goed in contact met zijn luisteraars, iets wat we bij Qmusic hoog in het vaandel hebben staan”, aldus zendermanager Dave Minneboo van Qmusic.

Sinds 2006 is Domien te horen bij NPO 3FM. Een jaar later sleepte hij de Marconi Award voor Aanstormend Talent in de wacht. In 2014 maakte hij zijn debuut in Het Glazen Huis voor de actie 3FM Serious Request. Eind 2016 volgde hij Giel op in de ochtend, waar hij nu te horen is tussen 06:00 en 09:00 uur.

3FM heeft al langere tijd te maken met teruglopende luistercijfers. De afgelopen jaren zijn er veel boegbeelden van de radiozender vertrokken, zoals Coen Swijnenberg, Sander Lantinga, Gerard Ekdom en Giel Beelen. 3FM had over de periode april - mei 2018 slechts 2,9 procent marktaandeel, zo werd gisteren bekend.

Foto: BNN-VARA