Ruben daagt Katja uit in nieuw seizoen Versus

Ruben daagt Katja uit in nieuw seizoen Versus

Geschreven door Pieter Jongsma

In een nieuw seizoen van Versus gaat Ruben Nicolai de strijd aan met niemand minder dan Katja Römer-Schuurman. The battle of all battles wordt gestreden in acht Europese landen. Versus is voor Ruben natuurlijk een thuiswedstrijd, maar ook voor gastspeler Katja vertrouwd terrein. Zij stond in 2005 aan de wieg van het BNN-programma met Katja vs Bridget. Daarna nam ze het in Katja vs De Rest op tegen bekend Nederland. Ruben vs Katja is vanaf 28 oktober iedere maandag om 21:30 uur te zien bijBNN op 3.

Ruben: 'Een nieuw seizoen van Versus, ik ben er he-le-maal klaar voor! Hoe ik het vind om tegen Katja te strijden? Welke Katja? Zegt me niks.' Katja: 'Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een aflevering Versus heb verloren, op een verdwaalde aflevering tegen Bridget na misschien. Het is alweer een paar jaar geleden, maar die heb ik gebruikt om me opnieuw op te laden. Ik kom sterker terug dan ooit.’

Naast Versus is Katja in augustus te zien bij het TV Lab-programma Mag Ik Met Je Mee en maakt ze een aantal reizen voor 3 op Reis. Daarnaast ontwikkelt ze gezamenlijk met BNN een nieuw programma voor de toekomst.