Jill Bleiksloot presenteert nieuw seizoen Hufterproef

Jill Bleiksloot presenteert nieuw seizoen Hufterproef

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goedemorgen Nederland verslaggeefster, Jill Bleiksloot, gaat Hufterproef presenteren. Dit zal haar presentatiedebuut zijn. Bij Goedemorgen Nederland staat Jill wekelijks live op locatie. Nu gaat ze voor WNL het tweede seizoen van Hufterproef presenteren. Zij neemt hiermee het stokje over van Leonie ter Baak. Leonie vertrok eerder dit jaar naar SBS6.

In Hufterproef worden verschillende gebeurtenissen nagespeeld met acteurs. Zo was er in het eerste seizoen een scene waarin een ambulance broeder werd lastig gevallen. Wat doen de omstanders? Grijpen zij in, of blijven zij alleen staan kijken? Wie treedt er op tegen hufterig gedrag? Alles wordt gevolgd met de verborgen camera. Later gaat de presentatrice het gesprek aan en ziet zij wie er daadwerkelijk Hufterproef is.

Tijdens de opnames merkte Jill op dat Nederlanders wel ingrijpen. 'De acteurs hebben het zwaar gehad' aldus Jill. Zij was behoorlijk tevreden met Nederland. Ook in het eerste seizoen waren veel mensen Hufterproef. Zo kwam er een jongen op een terras uit de kast voor zijn vader. Die reageerde vervolgens ontzettend vel. Omstanders grepen hard in en confronteerden de vader met zijn daad.

Hufterproef is vanaf dinsdag 25 september weer te  zien om 20.25 uur te zien bij WNL op NPO 3.

Foto: WNL