Fien Vermeulen en Ruud Feltkamp in actie voor Team KWF

Fien Vermeulen en Ruud Feltkamp in actie voor Team KWF

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Fien Vermeulen en Ruud Feltkamp zetten zich op 14 oktober in voor KWF Kankerbestrijding. Tijdens de Eindhoven Marathon steunen ze Team KWF, het hardloopprogramma waaraan mensen deelnemen om geld op te halen voor kankeronderzoek.

Fien is in Eindhoven om haar team 'Team Fien' aan te moedigen. Wegens een enkelblessure kan zij deze keer helaas zelf niet meerennen, maar doet er alles aan om haar team te ondersteunen tijdens hun sportieve prestatie.

Fien: "Ik vind het bijzonder dat ik onderdeel ben van Team KWF, want een paar jaar geleden hoorde ik zelf dat ik kanker had. Samen met mijn eigen teamleden, dat zijn er inmiddels meer dan 40, wil ik alles doen om ervoor te zorgen dat er veel geld komt voor onderzoek. Want, uit ervaring weet ik hoe belangrijk dat is. 1 op de 3 mensen krijgt kanker, en samen kunnen we daar wat aan doen!"

De Eindhoven Marathon is één van de vijf evenementen waar Team KWF in 2018 aanwezig was. Sinds de  oprichting van dit initiatief in 2016 is al ruim € 750.000 opgehaald voor baanbrekend kankeronderzoek.

Foto: Linda.TV