Wie is de Mol? wint Digital Impact Award

Wie is de Mol? wint Digital Impact Award

Geschreven door Sebastiaan Boers

De eerste winnaar van het Televizierring Gala is bekend. Wie is de Mol? heeft de Digital Impact Award gewonnen. De prijs werd door Britt Dekker uitgereikt. De prijs werd ontvangen door Jan Versteegh. In het afgelopen seizoen werd duidelijk dat Jan uiteindelijk de mol bleek te zijn.

De kijkers hebben massaal meegespeeld met Wie is de Mol? Zo waren er meer dan 500.000 mensen die iedere zaterdagavond live meespeelden. De app makers, die volgens Jan nooit daglicht zien, hebben de prijs meer dan verdiend. Zelf gaf Jan aan dat hij zelf ook altijd meespeelde met de app. 

De andere genomineerden waren Expeditie Robinson en Zondag met Lubach. Vooral Expeditie Robinson is een populair programma. Iedere donderdagavond zitten er meer dan één miljoen mensen klaar voor dit programma. Ook Zondag met Lubach weet veel kijkers te bereiken. Beide programma's hebben ook een eigen app. Zo werd de app van Lubach, met ministers, enorm populair.

Momenteel is het Gouden Televizierring Gala in volle gang. Donderdagavond worden verschillende prijzen uitgereikt. Dé belangrijkste prijs is natuurlijk de Gouden Televiziering. Welk programma er met die prijs vandoor gaat is nog niet bekend.

Foto: AVROTROS / Michel Schnater