BLØF opent Qmusic Top1000

BLØF opent Qmusic Top1000

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

BLØF verzorgt komende zondag de aftrap van de Qmusic Top1000. De lijst is van 18 t/m 23 november te horen en wordt samengesteld door luisteraars die de mooiste nummers uit hun leven kiezen. Dat doen zij dan ook massaal: er zijn al 98.000 stemmen uitgebracht.

BLØF staat met nummers als 'Harder Dan Ik Hebben Kan', 'Zo Stil' en 'Aan De Kust' steevast meerdere keren in de Q-top 1000 en in de huidige tussenstand is het nummer 'Zoutelande' de hoogste Nederlandse binnenkomer. Reden genoeg om de Zeeuwse poprockband uit te nodigen om de lijst te openen. Naast de officiële aftrap bij Qmusic dj's Kimberley Dekker en Stephan Bouwman, gaat de band ook nog een ander bekend nummer uit de lijst coveren.

De Q-top 1000 is de lijst met ultieme tracks van vroeger en nu. Van lievelingsliedjes aller tijden, tot muziek die raakt en waar luisteraars mooie herinneringen aan hebben. De Q-top 1000 wordt van zondag 18 t/m vrijdag 23 november uitgezonden op Qmusic. Afgelopen jaren stond het nummer 'Fix You' van Coldplay op nummer één.