GLORY62 Rotterdam zaterdag bij Veronica

GLORY62 Rotterdam zaterdag bij Veronica

Geschreven door Pieter Jongsma

Veronica doet zaterdag 8 december verslag van het derde grote kickboksevenement van het jaar.  GLORY62 in Ahoy Rotterdam. Afgelopen vrijdag was de loting van het 8 Man Heavyweight Tournament in aanwezigheid van Glory59-winnaar Rico Verhoeven.

Komende zaterdag is vanaf 19.30 uur live te zien bij Veronica hoe de acht beste zwaargewicht kickboksers het tegen elkaar opnemen in de ring. Het totale prijzengeld bedraagt maar liefst 150.000 dollar.

Tweevoudig titeluitdager en drievoudig zwaargewichttoernooiwinnaar Benjamin 'Mister Gentleman' Adegbuyi (18 KO, Roemenië) is vanwege drie zeges op rij geplaatst als nummer 1. De Marokkaans-Belgische kolos Jamal 'The Goliath' Ben Saddik (26 KO, Marokko) is de nummer 2 van het toernooi.

Guto Inocente (17 KO, Brazilië), de uitdager van Rico Verhoeven in september, begint het toernooi als nummer 3 gevolgd door de nummer 4 Jahfarr Wilnis (8 KO, Nederland). Uit de groep met resterende deelnemers zijn Junior Tafa, Tomas Mozny, Mohamed Abdallah en Arkadiusz Wrzosek willekeurig getrokken als nummers 5 tot en met 8.

Foto: Veronica