Victor Mids en Ronnie Flex in Saved by the Bell

Victor Mids en Ronnie Flex in Saved by the Bell

Geschreven door Pieter Jongsma

Victor Mids en Ronnie Flex zijn te zien in het nieuwe SBS6-programma Saved By the bell. Ook Ronald en Frank de Boer, Rico Verhoeven, Dylan Haegens, Tom Dumoulin, Igone de Jongh, Gerard Ekdom, André Hazes en Giel de Winter zijn te zien. Het zijn de laatste namen van de BN'ers die zich het hemd van het lijf laten vragen.

Voor Saved by the Bell is een schoolklas samengesteld met kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud die niet op hun mondje gevallen zijn. In elke aflevering stellen zij aan twee bekende Nederlanders grappige, ontwapenende, maar zeker ook serieuze vragen. En dat niet alleen: ze onderwerpen de BN’ers ook aan ludieke opdrachten.

Eerder werd al bekend dat Freek Vonk, Peter R. de Vries, Ali B., Dafne Schippers, Marco Borsato en Youp van ’t Hek meedoen aan Saved by the Bell. Ook zij worden onderworpen aan de nieuwsgierige en directe vragen van de kinderen in de klas.

Het nieuwe SBS6-programma Saved by the Bell is een succesformat van Frans mediaconglomeraat Vivendi Entertainment. Het format is inmiddels verkocht aan tv-zenders in Brazilië, Mexico, België, Frankrijk, Nieuw Zeeland, Libanon, Polen en Italië en aan diverse landen in het Midden-Oosten.

Saved by the Bell, vanaf 8 januari om 21.30 uur bij SBS6.

Foto: Marc Deurloo