Mysterieuze springer duikt op in Nederland

Mysterieuze springer duikt op in Nederland

Geschreven door Pieter Jongsma

Als onderdeel van de ‘GTST: Spring Levend’ ontdekkingstocht is afgelopen week ergens in Nederland een mysterieuze parachutespringer geland. In de komende weken zal deze springer op diverse locaties opduiken. Het is aan de GTST-fans om te achterhalen waar en wanneer dit is. Door met de springer op de foto te gaan, maken ze kans op een van de mooie GTST-prijzen.

Fans kunnen via social media, gtst.nl en de ‘GTST: Spring Levend’-app achterhalen waar ze de mysteryspringer kunnen spotten. Hij of zij laat zich de komende twee weken op twaalf verschillende locaties door heel Nederland zien. Uit alle ingezonden foto’s worden er tien geselecteerd. Deze winnaars strijden op 2 augustus tijdens het 'GTST: Springlevend' VIP event om de hoofdprijs: een meet & greet met het springlevende GTST-castlid van die week. Daarnaast maakt men kans op een indoor skydive samen met vijf vrienden of kaarten voor het GTST live event dat op 23 en 24 augustus plaatsvindt. Prijswinnaars worden 29 juli bekendgemaakt op gtst.nl.

GTST: Spring Levend
Vanaf 4 juli zijn kijkers met de ‘GTST: Spring Levend’-app op ontdekkingstocht gegaan naar antwoorden op de vele vragen die leven na de spannende cliffhanger. Aan de hand van informatie die gedoseerd in zeven weken wordt vrijgegeven, achterhalen ze welke inwoners van Meerdijk nog springlevend zijn. De app is sinds de lancering al 240.000 keer gedownload waarvan 187.000 gebruikers actief meespelen. Hiermee veroverde de app onmiddellijk de nummer 1-positie in de Google Play Store en de AppStore van Apple.

De ‘GTST: Spring Levend’ app is te downloaden voor iPhone en AndroidKlik hier voor de landing van demystery springer.