Robert Aalbers en Vinnie Stones in nieuw seizoen Ink Master

Robert Aalbers en Vinnie Stones in nieuw seizoen Ink Master

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Tattoo-artists Robert Aalbers en Vinnie Stones jureren in het nieuwe seizoen van Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars! Deze nieuwe show is een spin-off van het succesvolle programma Ink Master.

Spike haalt de succesvolle spin-off "Shop Wars" voor het eerst naar Nederland. In totaal gaan acht duo's die ieder hun eigen shop vertegenwoordigen acht weken lang de strijd tegen elkaar aan in een spannende afvalrace om te bepalen wie de beste shop van de lage landen heeft. In Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars gaat het niet alleen om de persoonlijke titel, ook de eer van de shop staat op het spel.

Robert Aalbers is de eigenaar van Clean Solid Tattoo in Waalwijk. Hij richtte de shop in 2000 op. Als jonge kunstenaar ontdekte Robert zijn passie voor tattoos en leerde hij in Amsterdam de beginselen van het vak.

Vinnie Stones is eigenaar van de shop Sinsin Tattoo in Antwerpen, de bekendste shop van België. Vinnie tatoeëert sinds 1998 en heeft sindsdien overal in de wereld gewerkt, waaronder in de USA met Mark Mahoney, Freddy Negrette en Dr. Woo, Bob Roberts en Charlie Roberts, Robert Atkinson en nog vele anderen.

Ink Master is vanaf  mandag 18 februari om 21.30 uur te zien bij Spike.

Foto: Spike