Jandino Asporaat gaat voor SBS6 naar New York

Jandino Asporaat gaat voor SBS6 naar New York

Geschreven door Sebastiaan Boers

Jandino Asporaat krijgt een nieuw programma bij SBS6. Hij mag met zijn humor en stand-up comedy de wereld proberen te veroveren. Samen met bekende vrienden gaat Jandino een poging wagen in New York in Dino & Friends in New York.

De bekende cabaretier heeft meerdere typetjes zoals Gerrie en Judeska op zijn naam staan. Daarnaast heeft hij ook al twee speelfilms gemaakt. Ook heeft hij al meerdere theatervoorstellingen gemaakt zoals het succesvolle Gabbers, waar ook Phillipe Geubels in te zien was.

In de zesdelige serie volgt SBS Jandino met zijn zoektocht naar humor in New York. Zijn missie in om uiteindelijk zelf succesvol te zijn in the city that never sleeps. Om hem hierbij te helpen komen zijn vrienden ook in actie. Zonder netwerk en goede contacten kom je natuurlijk nergens in de Big Apple.

Vanuit zijn New Yorkse appartement wordt de buurt verkent, krijgt Jandino inspiratie door beroemde comedians en comedyshows en duikt hij in de wereld van de open-mics. Iedere aflevering mag Jandino ook zelf optreden, wel in het Engels natuurlijk. De eerst vriend die Jandino begeleid is Rico Verhoeven. Om de droom vorm te geven gaan ze meteen naar de iconische Comic Strip. Hoe zal het Jandino vergaan als beginnende stand-up comedian in New York? Na twee weken hard werken is het dan eindelijk zover: zijn eigen eindshow in Stand Up New York! Zal het Jandino lukken om volle zalen te trekken?

Dino & Friends in New York is vanaf dinsdag 9 april iedere week te zien bij SBS6.

Foto: RTL