Bekende Vlamingen nemen hun mama's mee op een trip

Bekende Vlamingen nemen hun mama's mee op een trip

Geschreven door Pieter Jongsma

VTM komt vanaf eind februari met een nieuwe serie waarin bekende Vlamingen hun moeder mee op reis nemen. Zes bekende Vlamingen gaan vanaf maandag 25 februari op reis met hun mama.

Geen snoepreisje, maar een pittige trip vol actie en kicks, naar alle uithoeken van de wereld. In Weg Met Ons Ma stippelen de bekende Vlamingen activiteiten uit die hun moeders nog nooit hebben gedaan en die ook niet bepaald op hun bucketlist staan.

Ruth Beeckmans, Bart Kaëll, Niels Destadsbader, Hilde De Baerdemaeker, Staf Coppens en Rob Vanoudenhoven leren hun moeders van een andere kant kennen en halen hen stevig uit hun comfortzone. 

Een moeder zou álles doen voor haar kind. Van die gedachte maken de bekende zonen en dochters graag een tikkeltje misbruik in Weg Met Ons Ma. Rustig door de stad kuieren of zonnen bij het zwembad zit er helaas niet in. Wel op de to do list? Baden tussen de krokodillen, zwemmen met de grootste haai ter wereld, skydiven, clubben, bergen beklimmen, knuffelen met cobra's, diepzeeduiken.

Weg met ons Ma vanaf maandag 25 februari om 21.4 uur bij VTM.