Opnames nieuwe VTM-serie Fair Trade begonnen

Opnames nieuwe VTM-serie Fair Trade begonnen

Geschreven door Pieter Jongsma

De opnames voor de VTM-serie Fair Trade zijn deze week gestart in Antwerpen. Zo maakte VTM donderdag bekend. De opnames duren nog tot en de zomer.

Naast Kevin Janssens en Ella-June Henrard spelen ook Axel Daeseleire, Peter Van den Begin, Jeroen Perceval, Anouck Luyten, Brik Van Dyck, Tania Van der Sanden, Charlotte Timmers, Tine Reymer, Sven De Ridder, Manou Kersting, Peter Van de Velde, Tania Kloek, Daphne Wellens, Vicky Florus en Bill Barberis.

De serie vertelt het verhaal van Walter Wilson (Kevin Janssens) en Robin De Rover (Ella-June Henrard), twee agenten met jaren dienst die aan de verkeerde kant van de wet belanden.

Ze zijn ooit met veel inzet en nobele idealen aan hun carrière bij de politie begonnen, maar zagen te dikwijls maandenlang intensief en gevaarlijk speurwerk verloren gaan door in hun ogen irrelevante procedurefouten, handigheidjes van dure advocaten en dubieuze beslissingen van wereldvreemde rechters. Ze beginnen alsmaar meer buiten de lijntjes te kleuren. Steeds meer, steeds vaker.

Foto: VTM