Pathé beloont vaste bezoekers met ‘Pathé All Stars’

Pathé beloont vaste bezoekers met ‘Pathé All Stars’

Geschreven door Pieter Jongsma

Pathé gaat bioscoopbezoekers belonen met het sparen van korting en vele extra's. Pathé lanceert vanaf 18 april het nieuwe beloningsprogramma Pathé All Stars.

De marktleider wil op deze manier bezoekers belonen die de Pathé bioscopen regelmatig bezoeken. 'Pathé All Stars' is een nieuw en gratis platform met een eigen app, en uniek in Nederland. Nog niet eerder bestond er een beloningsprogramma voor Nederlandse bioscoopbezoekers.

"Het beloningsprogramma is speciaal voor onze trouwe bezoekers gemaakt, door hen passende kortingen en extra's te bieden met een duidelijke Pathé stempel." aldus Jacques Hoendervangers, Algemeen Directeur van Pathé. "En we willen de bezoekers leren kennen. Welke films vinden zij leuk, wat eten zij daarbij het liefst? Dan kunnen we persoonlijke aanbiedingen bieden die zij ook echt waarderen. Wij maken graag bijzondere ervaringen toegankelijk voor iedereen." besluit Hoendervangers. "Daarom is 'Pathé All Stars' helemaal gratis, en is het bovendien heel simpel om je aan te melden en te gebruiken via de nieuwe app."

Met de 'Pathé All Stars' app ontvangen deelnemers punten, 'Stars' genoemd, bij elke euro die zij in de bioscoop besteden. Stars kunnen worden uitgeven in de shop voor digitale vouchers met kortingen op tickets, snacks & drinken.