RTL trekt stekker uit talkshow Robert Jensen

RTL trekt stekker uit talkshow Robert Jensen

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL trekt de stekker uit de talkshow van Robert Jensen op RTL5. Dat heeft Jensen dinsdagavond laten weten in zijn laatste uitzending. De laatste aflevering van Jensen trok slecht 122.000 kijkers.

Het programma was de afgelopen zeven maanden te zien bij RTL5. De zender heeft nu besloten de stekker uit het programma te trekken, vanwege tegenvallende kijkcijfers. "Dat ik stop, zie ik niet als een einde maar als een nieuw begin. Ik ga door en ga dus in geen geval de komende twee jaar ergens op een strand zitten", laat de presentator weten.

RTL laat in een reactie weten geen verdere plannen met de presentator te hebben. "Wij waren enthousiast over het idee van Robert Jensen om een talkshow te maken met een ander geluid. Het idee en de uitgesproken persoonlijkheid van Jensen paste wat ons betreft perfect bij de doelgroep van RTL 5. Hij heeft een trouwe schare fans meegebracht die wekelijks afstemmen op het programma, maar helaas is die groep niet groot genoeg en blijft groei van de fanbase uit”, aldus een woordvoerder.

Foto: RTL / Roland J.Reinders