Jordi Warners maakt overstap naar Qmusic

Jordi Warners maakt overstap naar Qmusic

Geschreven door Pieter Jongsma

Jordi Warners maakt de overstap van SLAM! naar Qmusic. De 23-jarige Warners is vanaf juni te horen in het weekend van Qmusic, zo heeft de radiozender maandag laten weten. Hij zal samen met Hila Noorzai een programma presenteren op zaterdag en zondagavond.

Programmadirecteur Dave Minneboo laat weten: "Met Jordi halen we een veelzijdig radiotalent naar Qmusic. Hij is jong, maar heeft al veel ervaring en weet als geen ander hoe hij multimediaal in contact kan staan met de luisteraars. Hij is down to earth en past goed bij het DNA van Qmusic."

Jordi heeft zin in de nieuwe uitdaging: "Ik heb Qmusic altijd al een mooi en warm radiostation gevonden. Met de kansen die ik daar nu krijg heb ik heel veel zin om mijn creativiteit los te laten en samen met Hila een mooie show te maken op de zaterdag- en zondagavond!"

Jordi is vanaf juni elke zaterdag en zondag samen met Hila te horen van 18.00 tot 21.00 uur. Hila breidt haar activiteiten in video daarnaast verder uit binnen De Persgroep: zij gaat per 1 mei deel uitmaken van het presentatorenteam van de Ochtend Show to go van het AD.

Foto: Nicky Broos / Qmusic