Zomeravondshow Art Rooijakkers heet Zomer met Art

Zomeravondshow Art Rooijakkers heet Zomer met Art

Geschreven door Pieter Jongsma

Art Rooijakkers is vanaf maandag 17 juni te zien met de zomeravondshow Zomer met Art. In het programma gaat Art tien weken lang bijzondere gasten ontvangen waarin hij gesprekken voert over de actualiteit. Elke week krijgt hij een nieuwe mede presentator.

Onder andere Merel Westrik, Ellie Lust en Gert Verhulst schuiven aan bij Art Rooijakers. Gwen van Poorten en Bram Krikke gaan het land in om te zien hoe Nederland de zomer beleeft. Het programma heeft net als vele andere programma's ook een eigen huisband, deze staat onderleiding van Marcel Fisser. Elke week komt hij met een andere bekende zanger of zangeres bekende zomerhits in een nieuwe jasje steken.

Art Rooijakkers: "De zomer is mijn favoriete seizoen; barbecue, t-shirt, hangmat, zwemmen en sproeten in mijn gezicht. De zon schijnt, alles lijkt wat relaxter. Ik kijk er naar uit om dat gevoel vast te pakken en te vertalen naar een fijn dagelijks zomeravond-programma om de dag mee af te sluiten. Zeker omdat ik dat niet alleen doe, maar elke week met iemand anders! Een zomer vol wisselende contacten; als puber droomde ik daar al van..."

Zomer Met Art is vanaf maandag 17 juni elke werkdag om 22:30 te zien op RTL4