Qmusic treft maatregelen rond Foute Party vanwege hitte

Qmusic treft maatregelen rond Foute Party vanwege hitte

Geschreven door Daniël Schalk

Radiozender Qmusic neemt maatregelen rond de Foute Party vanwege de hitte van komend weekend. Net als diverse muziekfestivals bereidt Qmusic zich voor op de warmte. De radiozender heeft een hitteplan opgesteld, zo laat een woordvoerder van Qmusic aan Showbizznetwork.nl weten.

De zalen worden ’s nachts gekoeld en de tussenhal wordt voorzien van vernevelaars, zodat de bezoekers kunnen afkoelen. Daarnaast adviseert Qmusic om luchtige kleding te dragen op het evenement, waar onder andere Snollebollekes, Gerard Joling, DJ Paul Elstak en Ch!pz optreden.

Bij muziekfestivals als Parkpop in Den Haag, Indian Summer in Langedijk en Awakenings in Amsterdam wordt gezorgd voor gratis water en daar zorgt Qmusic ook voor. Flesjes water mogen niet mee naar binnen, maar er is voldoende water aanwezig. Daarnaast vraagt Qmusic om rekening te houden met alcohol.

Qmusic staat al de hele maand juni in het teken van Het Foute Uur, een van de best beluisterde radioprogramma’s van de radiozender. Het Foute Uur is uitgegroeid tot een begrip en wordt deze week gevierd met de Top 500 van het Foute Uur, afgesloten met de Foute Party in de Brabanthallen in Den Bosch.

Er zijn nog een paar tickets beschikbaar, kijk daarvoor op qmusic.nl.

Foto: Qmusic