Daisy Mohr nieuwe NOS-correspondent Midden-Oosten

Daisy Mohr nieuwe NOS-correspondent Midden-Oosten

Geschreven door Pieter Jongsma

Daisy Mohr wordt de nieuwe multimediale correspondent voor NOS Nieuws en Nieuwsuur in het Midden-Oosten met als standplaats Beiroet. Daisy volgt de huidige correspondent, Marcel van der Steen, per 1 december op. 

Daisy is bepaald geen onbekende voor de NOS, ze was al de producer en 'achtervang correspondent' van Marcel van der Steen en eerder Sander van Hoorn.

Als producer en researcher bezocht ze vrijwel alle landen in haar regio en werkte ze onder meer voor de televisieproducties van Tegenlicht, Floortje Dessing, Sinan Can, Danny Ghosen en Thomas Erdbrink. 

Daisy Mohr kijkt ernaar uit om nu ook 'voor de camera' te gaan staan: "Na mijn jaren als producent van de nodige televisieverhalen en -series kreeg ik steeds meer zin om ook zelf als correspondent mijn werk voort te zetten. Dat ik dat juist kan doen voor de NOS zie ik als een voorrecht".

Hoofdredacteur Marcel Gelauff van NOS Nieuws is enthousiast over de nieuwe correspondent in Beiroet: "Daisy brengt een schat aan ervaring en kennis met zich mee. Juist in een zo'n complexe regio als het Midden-Oosten is die van grote waarde voor de berichtgeving van de NOS."

Foto: NOS