Eva Jinek in de race voor de Televizier-Ster

Eva Jinek in de race voor de Televizier-Ster

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Talkshowkoningin Eva Jinek maakt kans op de Televizier-Ster. Dat maakte RTL Boulevard woensdagavond bekend. De presentatrice scoort met haar talkshow, Jinek, veel kijkers voor de late avond van NPO 1. Maar de geliefde presentatrice maakt een overstap naar RTL 4. Vanaf januari 2020 is de talkshow bij RTL 4 te zien.

Haar RTL-collega Chantal Janzen maakt ook kans op de Televizier-Ster. Momenteel is Chantal te zien in het programma Chantal’s pyjama party. Dat is een soort opvolger van Chantal blijft slapen. De naam is van Talpa en mag niet meer gebruikt worden door RTL. Daarop is er nu gekozen voor een andere titel.

Daarnaast is Chantal iedere zaterdagavond te zien in Dancing with the stars. Het dansprogramma maakt een comeback bij de commerciële zender. Afgelopen zaterdag zakten de kijkcijfers behoorlijk in. In totaal keken er iets meer dan 500.000 mensen.

De derde en laatste genomineerde is Floortje Dessing. Zij reist voor BNNVARA de hele wereld over. Haar reisprogramma’s zijn enorm geliefd. Het is inmiddels op NPO 1 te zien, wat zorgde voor een kijkcijfergroei.

Wie er uiteindelijk met de prijs vandoor gaat wordt op woensdag 9 oktober bekend gemaakt. Dan vindt het Gouden Televizier-Ring Gala plaats. Je kunt Jinek terugkijken via Gids.tv.

Foto: RTL