Christina Curry gaat aan de slag voor Outtv

Christina Curry gaat aan de slag voor Outtv

Geschreven door Pieter Jongsma

Christina Curry start per 1 september als presentatrice bij OUTTV. Zij zal als nieuwste aanwinst voor de tv-zender verslag doen van diverse lifestyle events en als redacteur inhoud geven aan de programma items die zij voor de zender gaat maken.

Marc Putman, directeur van OUTTV, is verheugd over de komst van Christina.
‘Christina krijgt bij ons de mogelijkheid kennis te maken met het televisievak. Ze zal de inhoudelijke voorbereiding van onze items doen, samenwerken met het productieteam en uiteraard ook de kans krijgen haar talenten voor de camera te tonen. Gezien haar jarenlange verblijf in het buitenland zal ze, als relatieve buitenstaander, de lifestyle events van haar eigen touch voorzien.'

Christina Curry ziet haar eerste stap in het televisievak als een boeiende verkenning en is enthousiast om juist voor de gay-lifestyle zender te gaan werken.
‘Ik verheug me er enorm op om samen te werken met de OUTTV ploeg. Ik ben dankbaar dat mensen met dezelfde idealen en openheid als ik mij de kans geven om wat voor ze te doen. Dit wordt te gek'! aldus Christina Curry.

Zaterdag 3 augustus zal Christina voor het eerst meevaren tijdens de Amsterdam Canal Pride en zal, net als haar moeder Patricia Paay, vanuit Entertainment NL worden begeleid.