Jamai Loman verrast mensen in Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Jamai Loman verrast mensen in Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL4 komt vanaf eind oktober met een nieuw feel-good programma, gepresenteerd door Jamai Loman. In Hoe Zal Ik Het Zeggen helpt Jamai op geheel eigen wijze mensen bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen.

Het zijn boodschappen die variëren van een hart onder de riem, het bedanken voor steun in een moeilijke periode tot het geven van een serieuze wake-up call en alles-er-tussenin.

De boodschappen worden verpakt in verborgen camera scènes die complete verbazing oproepen en gepaard gaan met reacties vol emotie. Jamai gaat in gesprek met de afzender van de boodschap om uit te zoeken wat ze zouden willen meegeven. Daarna gaat hij op pad om deze op memorabele wijze over te brengen. 

Jamai: “Ik kijk ontzettend uit naar de uitzendingen van dit toffe programma, het is een feest om te mogen maken. We vertellen bijzondere verhalen en verrassen mensen met diverse boodschappen. Van ‘help eens wat vaker in huis’ tot ‘bedankt dat je er altijd voor me bent’. We hebben Bekende en onbekende Nederlanders overvallen met de meest uiteenlopende verrassingen, het is een programma met veel humor, maar ook af en toe een traan."

Hoe Zal Ik Het Zeggen? is vanaf donderdag 31 oktober om 21.30 uur te zien bij RTL4.

Foto: RTL