Korpschef Erik Akerboom en Angela de Jong in eerste Jinek

Korpschef Erik Akerboom en Angela de Jong in eerste Jinek

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Eva Jinek maakt vanavond haar debuut bij familiezender RTL4. Na The voice of Holland ontvangt de presentatrice in haar eerste uitzending bij RTL4 onder andere korpschef Erik Akerboom van de Nationale Politie om te praten over het geweld tegen hulpverleners tijdens de jaarwisseling.

Ook de gevreesde tv-recensent Angela de Jong is te gast, om samen met Carlo Boszhard vooruit te kijken naar het komende televisiejaar. Met sportpresentatrice Hélène Hendriks blikt Eva vooruit op het komende sportjaar en met Chef Politiek Guus Valk van het NRC op het politieke jaar.

Verder is Michiel Vos overgevlogen vanuit New York om over het komende verkiezingsjaar in Amerika te praten en blikt cabaretier Martijn Koning terug op zijn fel bekritiseerde oudejaarsconference. Politiekverslaggever Jaïr Ferwerda is met Eva meeverhuist naar RTL4 en bezoekt vanavond premier Mark Rutte.

Afgelopen september kondigde Eva Jinek haar overstap naar RTL4 aan, waar zij de late avond gaat afwisselen met Beau van Erven Dorens. Na Jinek maakte ook Jeroen Pauw bekend dat hij stopt met zijn talkshow op NPO 1. Eva en Jeroen worden bij de NPO opgevolgd door wisselende duo’s in de talkshow Op 1.

Jinek is vanaf vanavond, iedere werkdag, om 22:20 uur te zien bij RTL4.

Foto: RTL