Five Days Inside terug zonder Beau van Erven Dorens

Five Days Inside terug zonder Beau van Erven Dorens

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het tv-programma Five Days Inside keert vanavond terug op RTL4 met drie nieuwe gezichten. Het met de Gouden Televizier-Ring bekroonde televisieprogramma gaat verder zonder Beau van Erven Dorens, die wordt opgevolgd door Angela Groothuizen, Caroline Tensen en Natasja Froger.

Angela, Caroline en Natasja verblijven vijf dagen en vier nachten in diverse zorginstellingen om te zien hoe alles reilt en zeilt. Zo bezoekt Angela een kliniek waar mensen proberen van allerlei soorten verslaving af te komen en verblijft Caroline in een time-out voorziening voor dak- en thuislozen.

Het is opvallend dat Beau het presentatiestokje doorgeeft. Zijn eigen talkshow mocht niet ten kosten gaan van zijn andere tv-klussen. “RTL Boulevard, Beau Five Days Inside en Het Rotterdam Project zou ik allemaal nooit willen opgeven. Dat zijn dingen die heel diep in mijn hart zitten”, vertelde hij begin vorig jaar op Qmusic.

Five Days Inside was geen gemakkelijke klus voor de drie presentatoren. “Ik vond het een eer om dit te mogen doen, maar het was ook pittig. Je maakt zoveel meer mee als je ergens aan aantal dagen en nachten verblijft, heel intens”, blikt Caroline terug. “Het raakt je echt tot op het bot”, vult Natasja haar collega aan.

De cliënten, patiënten en het personeel van de diverse zorginstellingen nemen de drie RTL4-presentatrices stuk voor stuk mee in hun bijzondere dagelijks leven. Overdag registreert een cameraploeg alle ups-and-downs. In de avond en nacht filmen Angela, Caroline en Natasja zelf alles wat ze meemaken.

Five Days Inside is vanaf vanavond, elke dinsdag, om 21:30 uur te zien op RTL4.

Foto: RTL / William Rutten