Comedian Farbod Moghaddam versterkt Rambam-team

Comedian Farbod Moghaddam versterkt Rambam-team

Geschreven door Pieter Jongsma

Comedian en YouTuber Farbod Moghaddam is toegevoegd aan het presentatieteam van het BNNVARA-programma Rambam. Farbod is stand-up comedian, cabaretier, presentator en YouTuber. Hij werd bekend van zijn rol in de online-serie 'Marokkaan geeft rijles' en zijn vlogs op YouTube.

In Rambam worden boeven, bureaucraten en onzinpraters door de Rambammers met ongelijke munt terugbetaald. Het team bestaat dit seizoen uit Filemon Wesselink, Sophie Frankenmolen, Yora Rienstra en nieuwkomer Farbod Moghaddam. 

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, op donderdag 9 januari onderzoekt het programma de restaurant-recensiesite The Fork. Het programma laat zien dat op het voormalige Iens geen enkel restaurant een onvoldoende heeft. Hoe betrouwbaar is deze site eigenlijk? Rambam zoekt het uit en richt daarvoor het fictieve restaurant Mambar op.

Naast de restaurantsite duikt Rambam dit seizoen in de wereld van fillers. De spuiten om rimpels weg te werken zijn populairder dan ooit en de gebruikers worden steeds jonger. Maar wat zijn de regels rond de fillers? Rambam gaat undercover bij een 'fillercursus' en organiseert een eigen filler-party. Ook onderzoekt Rambam de ins en outs rondom online verkiezingen, wedstrijden en polls. Deze blijken makkelijk te manipuleren. 

Rambam vanaf 9 januari elke donderdag om 21.50 uur op NPO 3.

Foto: BNNVARA