NPO3 met driedelige comedyserie Opslaan als

NPO3 met driedelige comedyserie Opslaan als

Geschreven door Pieter Jongsma

BNNVARA komt in maart met de tv-serie Opslaan als. Cabaretière Eva Crutzen heeft haar succesvolle theaterprogramma omgebouwd tot een inventieve driedelige comedy. Net als haar theaterprogramma bestaat de televisieserie uit monologen die je aan het denken zetten, afgewisseld met komische scènes, sketches en muziekvideo’s.

Toch is Eva nooit helemaal fan geweest van theater op televisie. "Ik ben nooit een fan geweest van theater op tv. Je mist de magie, het komt nooit helemaal over. Dus moest ik iets nieuws bedenken. Wat begon als een soort registratie ‘plus’ idee is helemaal uit de hand gelopen en een volwaardige driedelige serie geworden."

Gastrollen in de driedelig serie zijn weggelegd voor Hadewych Minis, Christine de Boer, Martijn Hillenius en Rapper Donnie. In de serie volgen we Eva die na acht jaar relatie gedumpt is en grip probeert te krijgen op haar leven. Ze wil erachter komen hoe haar hoofd werkt. Waarom onthoudt ze alleen de leuke momenten met haar ex en zwelgt ze in liefdesverdriet?

Opslaan Als de serie zondag 15, 22 en 29 maart om 22.30 uur op NPO3.

Foto: BNNVARA