Vanavond op tv: Patty en Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd
Bron: Talpa / Tom Cornelissen

Vanavond op tv: Patty en Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Patty en Gordon gaan in hun nieuwe tv-show bij SBS6 op zoek naar de eeuwige jeugd. Na een roerig bestaan in showbizzland reist het nieuwe duo de hele wereld over op zoek naar behandelingen om jong en gezond te blijven. Ze ondergaan bizarre en lachwekkende rituelen om als herboren naar Nederland terug te keren.

Het tweetal gooit het roer rigoureus om. Patty en Gordon gaan geen uitdaging uit de weg en zijn bereid om alles uit te proberen, ook al zijn de traditionele behandelingen en therapieën in landen als India of Japan soms heel heftig en pijnlijk. Zo wordt het duo levend begraven en gestoken door bijen en bloedzuigers.

Patty en Gordon worden door SBS6 neergezet als hét nieuwe tv-duo. Nadat Gordon de overstap maakte van RTL4 naar SBS6 en zijn tv-partner Gerard Joling juist een contract tekende bij RTL4, heeft Gordon nu in Patty Brard zijn nieuwe co-host gevonden. Het duo werkt namelijk voor SBS6 ook aan een dagelijkse talkshow.

Vorig jaar namen zij een pilot op. “We moesten allebei huilen, omdat dat gewoon echt niet meer op de Nederlandse televisie is”, vertelde Gordon toen in RTL Boulevard. Talpa kon destijds niet bevestigen of de tv-show er definitief komt. Onlangs was Talpa wel op zoek naar redacteuren voor een nieuwe talkshow.

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd is vanaf vanavond om 20:30 uur te zien op SBS6.