Lies Vandenberghe nieuwe sportanker VTM Nieuws
Bron: VTM

Lies Vandenberghe nieuwe sportanker VTM Nieuws

Geschreven door Pieter Jongsma

Lies Vandenberghe wordt de nieuwe sport presentator van VTM Nieuws. Lies versterkt daarmee het huidige team met sportankers Maarten Breckx en Jan Dewijngaert. Momenteel is Lies te horen als vaste nieuwslezeres tijdens de ochtendshow van Qmusic. 

Robin Vissenaekens, programmadirecteur Qmusic: “We vinden het spijtig dat Lies vertrekt bij Qmusic maar uiteraard zijn we ook heel trots op haar. We hebben haar zoveel mogelijk kansen gegeven en willen als zender jong talent laten groeien en openbloeien.”

Lies Vandenberghe: “Nieuws is mijn passie. Ik vertel heel graag verhalen, en de sport zit er vol van. Ik kijk ernaar uit om die verhalen vanaf nu ook te mogen brengen vanuit de VTM NIEUWS-studio in Antwerpen. Maar ik vind het minstens even spannend om ook in het veld aan de slag te gaan en reportages te gaan maken. Het is een enorme kans en uitdaging die ik zeer graag wil grijpen en aangaan.”

Tot 27 maart is Lies nog te horen bij Qmusic. Naast de presentatie van het sportblok zal ze ook reportages op locatie gaan maken.