Vlaamse versie First Dates vanaf maart op Eén
Bron: Eén

Vlaamse versie First Dates vanaf maart op Eén

Geschreven door Pieter Jongsma

De Vlaamse versie van First Dates is vanaf maart te zien op de zender Eén. First Dates, de populaire reeks die ook te zien is in onder andere Groot-Brittannië, Australië en Nederland. First dates helpt vrijgezellen in hun zoektocht naar de ware liefde. 

Tijdens een romantisch etentje met een zorgvuldig gekozen tafelgenoot leren de singles elkaar beter kennen en vertellen ze over de ervaringen in hun leven. De spanning en emoties die gepaard gaan met zo'n eerste date zijn ongetwijfeld herkenbaar voor veel kijkers thuis. Uit de bijna 5.000 inschrijvingen werden een aantal matches zorgvuldig gekoppeld. 

Olivier Goris, netmanager Eén: "First dates past perfect bij het DNA van Eén. Het programma is leuk en ontspannend, maar doet ook zo veel meer. Je leert elke aflevering een diverse groep singles kennen, elk met hun eigen verhaal en afkomst, en allemaal op zoek naar de ware liefde. Als kijker leef je mee en deel je in hun verhalen. Echte en eerlijke TV: dat is wat van dit programma een succes maakt!"

First Dates, vanaf donderdag 5 maart om 21.25 uur op Eén.