Milly, Marcel en Maxime gaan opnieuw op zoek naar de ware liefde
Bron: Mark Engelen

Milly, Marcel en Maxime gaan opnieuw op zoek naar de ware liefde

Geschreven door Pieter Jongsma

Milly, Marcel en Maxime gaan vanaf maandag 9 maart in het programma Married At First Sight: Second Chance - op Videoland - opnieuw op zoek naar de ware liefde. 

In dit compleet nieuwe liefdes-experiment doen oud-kandidaten Milly, Marcel en Maxime opnieuw een gooi naar de liefde. Waar ze in ‘Married At First Sight’ door experts werden gekoppeld aan een partner, ligt de keuze dit keer in eigen handen. Daarnaast zullen er geen ringen worden uitgewisseld.

Carlo Boszhard staat Milly, Marcel en Maxime opnieuw bij. In de acht aflevering-tellende reeks helpen de experts van ‘Married At First Sight’ Milly, Marcel en Maxime door een voorselectie te maken. De kandidaten met de meeste overeenkomsten starten met een speeddate.

Maxime: “De reden voor mij om ‘volmondig ja’ te zeggen tegen dit programma is omdat ik heel benieuwd ben naar wat deze nieuwe uitdaging mij gaat brengen. Erg leuk dat ik deze keer zelf de keuze heb! Voor mij is dit nieuwe experiment geslaagd als ik een gezellige tijd tegemoet ga met ontspannen dates. Hopelijk leer ik een leuke zelfverzekerde man mét humor kennen.”

Married At First Sight: Second Chance vanaf maandag 9 maart wekelijks bij Videoland.